Met de UNIQFAST® Hanger kunnen er verschillende soorten systeemplafonds gemonteerd worden zonder te boren. Ideaal toepasbaar bij renovaties van ziekenhuizen, hotels en kantoorpanden, want er is geen sprake meer van geluidsoverlast en er kan stofvrij gewerkt worden. 

Plafonneurs zitten dus niet meer vast aan verplichte boorvrije uren die opgelegd zijn door de opdrachtgever. Maar ook voor nieuwbouw is ons ophangpunt perfect toepasbaar, want het werkt snel, er kan stofvrij gewerkt worden en het is kostenbesparend. Men kan de eerste werkzaamheden zonder steiger uitvoeren als de plafonneur zijn systeemplafond vanaf de grond uitzet door middel van een laser. Uiteraard moet de werkomgeving dit wel toelaten.  
- Met de UNIQFAST® Pole die voorzien is van een markeerstift wordt het ophangpunt gemarkeerd. 
- Primeren van het plafond met de UNIQFAST® Pole die voorzien is van een roller om de primer aan te brengen. Droogtijd 60 min. 
- Aanbrengen van UNIQSTRONG®., en de snelhanger alvast bevestigen aan het oog.  
- Met de UNIQFAST® Pole die voorzien is met een UNIQFAST® Hanger adapter wordt de UNIQFAST® Hanger met de snelhanger om de adapter geschoven en daarna tegen het plafond gedrukt.


bostik.jpeg - 202.94 kb                     

Volg ten alle tijden de verwerkingsvoorschriften die door UNIQEM zijn voorgeschreven. Verwerkingsvoorschriften UNIQFAST® Hanger

 

 

UNIQFAST® METAL

Met UNIQFAST® Metal kunnen monteurs hun systeemwanden plaatsen zonder dat zij hoeven te boren

UNIQFAST® M6

Met UNIQFAST® M6 kunnen leidingen worden opgehangen zonder te boren.

UNIQSTRONG®

UNIQSTRONG® is een zeer speciale en krachtige lijm die in samenwerking met Bostik B.V is ontwikkeld

UNIQFAST® POLE

Met de reikwijdte van 4-5 meter kan er zonder steiger eenvoudig gemonteerd worden met behulp van de UNIQFAST® Pole.